Det å satse under studiene

Spør hvilken som helst student hva de mangler mest i verden og jeg kan satse på at et overveldende flertall, hvis ikke alle, skal si tid, fred og ro og, sist men ikke minst – penger. Det koster mye å være et ungt menneske på fakultetet; du rekker ikke ha en fulltids jobb på grunn av studiene og på samme tid er utgiftene nesten skyhøye, siden studenter ofte flytter fra foreldrene sine og må betale sine nye boligene. Og samtidig ønsker man å nyte det unge livet fult og bli med på så mye fester, filmprojeksjoner, begivenheter og kunst utstillinger som mulig. Men hvordan å betale for alt det?

Noen studenter prøver å få en deltidsjobb, så de kan tjene litt ekstra penger på en måte som ikke skal ta opp for mye tid. Noen andre søker etter frilens stillinger, og det er også en bra måte å tjene noen penger, ikke være avhengig av arbeidstid og få øve dine ferdigheter. Etter andre liker å satse, og det er kanskje den eneste måte som gir mulighet til å vinne et stort beløp.

Når man satser er det viktig å satse enten i en casino eller på en nettside som man vet tilbyr sikkerhet og en hyggelig opplevelse. Akkurat det, så vel som en flott bonus for nyankomme spillere er i tilbud ved bruk av ComeOn bonus, som forstørrer beløpet man setter inn på 5 ganger, så du har mer å spille med! Det er noe som kan komme til nytte, spesielt hvis man er en student hvem sin leie forfaller snart.

Som sagt, både en deltidsjobb og en frilens stilling ikke er bare måter å tjene penger på, men også gode måter å øve og utvikle sine ferdigheter, enten knyttet til yrket man skal en dag drive med eller knyttet til generelle ferdigheter og jobberfaring. Det å satse tilbyr ikke noe erfaring som kan senere settes på en CV, men er, i tillegg til å tilby store sjanser og muligheter, en slags skole for livet. Studenter, dvs. unge mennesker som ikke ennå har nok erfaring i å lese mennesker, i å vurdere og beregne risiko, skal lære det fort gjennom å satse. Noen gang, desverre, på en ikke så hyggelig måte ved å tape og miste penger, men det er også en slags leksjon – livet har både opp- og nedturer.

Cirka to tredjedeler av studenter har noen gang prøvd å satse eller liker å satse. Men mer enn halvparten av dem liker å satse på sport og idrett bedre enn å spille spill. Det peker på at studentene og andre unge mennesker krever mer spenning enn å bare se på en sport, så vel som et ønske å være inkludert i spillet på en måte. Når du har satset på en kamp, da er det ikke bare en kamp lenger, det har blitt noe du er personlig involvert i, og det er lett å utjevne viktigheten av favoritt lags seier og sine egen seier, og det er lett å erstatte en normal strøm av følelser i en ung person som utvikler seg med for mye spenning av å satse.

Akkurat som flere andre ting når en er ung, det er lett å bli sterkt påvirket av å satse. Men hvis man nærmer seg saken på en ansvarlig og forsiktig måte kan det være store premier!